Festardor.cat

En el primer muntatge, la pel·lícula “Festardor” tenia una durada de més de 2 hores. Finalment es va decidir reduïr la durada a poc més d’1 hora (70 minuts, concretament). El web festardor.cat acollirà aquest primer muntatge més extens de cadascuna de les activitats que formen la Festa de Tardor de Sant Feliu de Llobregat. D’aquesta manera, el web consistirà en un mosaïc catalogat del que és la Festa. Es podrà accedir individualment a cada contingut, on cada activitat tindrà la seva pàgina dedicada que contindrà una breu explicació escrita i el vídeo corresponent.

Els vídeos, per tant, són una versió estesa dels que es poden veure al documental. Per exemple: al documental, l’acte principal de la Festa de Tardor, el seguici, té una durada de 7 minuts. Doncs la versió web dura 15 minuts. Això vol dir que hi ha el doble d’imatges i de declaracions, però està muntat amb el mateix estil àgil i modern que la pel·lícula.

A més, al web també hi haurà material exclusiu. Fragments que no van tenir cabuda en el muntatge final, com és l’entrega de la medalla de la ciutat a l’esportista Joan Carles Navarro, o la trobada diocesana de campaners a la catedral de Sant Feliu.

Festardor.cat conté 50 vídeos amb cadascuna de les activitats de la Festa de Tardor, amb una durada total de més de 2 hores i el muntatge àgil i modern que es pot veure en el DVD.

El web festardor.cat quedarà com a arxiu audiovisual de la Festa de Tardor de la ciutat. Tots els vídeos romandran publicats al canal de YouTube creat per al projecte. Les colles protagonistes de cada activitat podran inserir els vídeos al seu web, i tothom qui vulgui podrà compartir-los a les xarxes socials.

 

Comments are closed.